facebook pixel adwise pixel

Паниран кашкавал ОРЛИ

Паниран кашкавал ОРЛИ
Необходими продукти:
  • 400 г БИО кашкавал МОЕ ТВОЕ НАШЕ
  • 2 ч.ч бира
  • 3 яйца
  • 5 с.л. брашно
  • олио или зехтин – за пържене

 

Нарежете кашкавала в избрана от вас форма – правоъгълни пръчици или малки хапки. Разбийте яйцата с бирата и брашното до получаване на гъста хомогенна смес. Потапяйте кашкавала в бирената смес и го пържете в предварително силно сгорещеното олио или зехтин. Отцедете върху кухненска кърпа. Предястието може да се сервира и топло, и студено, а за по-интересен завършек препоръчваме да комбинирате със сос от кисело мляко и чесън.

Comments are closed.