ЗА НАС

ЗА НАС

MJ Diaries Logo 2
Зад марката  Мое Твое Наше стои производителят MJ Dairies – млекопреработвателно предприятие с над 18 годишна история,
над 250 служители и множество успешни партньорства по света.
Можете да видите повече за нас на www.mjdairies.com.

МОЕ ТВОЕ НАШЕ

Фабриката в Карлово на Ем Джей Дериз ЕООД стартира през 2004 година, като наследява млекопреработвателното дружество Топалица. В момента съвременното оборудване, трите приемни линии и високото ниво на организация и опитност на служителите позволява обработката на над 120 тона мляко на ден.

Продуктовото портфолио, което MJ Dairies предлага е изключително разнообразно и включва както традиционните български крави, овчи и кози сирена и кашкавали, така и редица специалитети, характерни за кухните на Близкия Изток и Балканите.

В компанията работят  8 технолози и десетки майстори, специализирани в спецификите на различните линии продукти, а поне веднъж годишно по поканата на MJ Dairies гостуват експерти технолози от Близкия Изток.

Производствена база на Ем Джей Дериз ЕООД

Всяка фаза от производството е обект на стриктен контрол и високи изисквания към качеството. На територията на фабриката функционират три лаборатории – Приемна лаборатория, която следи за качественото спазване на всички параметри на доставеното сурово мляко, Микробиологична лаборатория, която прави ежедневен анализ на млякото в различните фази на процеса на производство и съхранение и Физико-химична лаборатория, която проследява процеса на зреене.

БИО ПРОИЗВОДСТВО

В MJ Dairies сме особено горди с БИО производството си, което е сертифицирано и се контролира от института SGS. За БИО продукцията използваме само суровини с доказан произход, от сертифицирани био ферми.

Следим качеството на суровината при взимане от фермата, по време на транспортиране и при приемане във фабриката, а целият процес на производство и съхранение на БИО продукцията е отделен от останалото производство на конвенционални продукти, за да се гарантира в максимална степен качеството и сигурността на крайния БИО продукт.

прочети още

Отличното качество на продуктите на MJ Dairies, голямото портфолио и високото ниво на професионализъм в бизнес отношенията са спечелили на компанията множество лоялни партньори през годините.

Изнасяме за Германия, Англия, Швеция, Дубай, Ливан, Ирак, Саудитска Арабия, дори за далечните САЩ, Канада и Нова Зеландия и екзотичния Кот Д’Ивоар.

Произвеждаме собствените марки на редица международни вериги и големи локални хипермаркети.

Повече за нас можете да научите на www.mjdairies.com.

Сертификати

Ем Джей Дериз ЕООД притежава сертификати IFS 7, BRC 8, ISO 9001, ISO 22000, био сертификат от SGS, БДС сертификати за производството на българско овче и краве сирене, и крави кашкавал. В процес на сертификация сме по ISO 14 000.

Непрекъснато обновяваме и модернизираме технологичната си база, като в момента реализираме първата част от проект към Norwegian Fund за преработвателна станция, която да отделя примесите от отпадните води след производство и да ги превръща в гориво/енергия обратно на за нуждите на производството.

За нас е гордост, отговорност и признание да бъдем производители на млечни продукти. Благодарим ви за доверието и интереса към нас и нашите сирена и кашкавали!
MTN logo
Табела